Pas vdekjes se prof, Shaban Dana, e përkujtojnë mësidhënësin e devotshëm

0

Të vogla janë fjalët karshi kontributin tuaj të madh në  arsim dhe në çështjen kombëtare.

Ike herët profesor, dhe neve -nxënsëve tuaj na le rrefimin përgjysmë për  shëmbëlltyrën tuaj si profesor .

Ne nxënësit tuaj ,gjithmon do të kujtojmë me respekt profesor.Shaban Dana ishte nga  Krusha e Madhe  dhe ishte  njj mësimdhënës  e professor I devotshëm s dhe atdhetar i përbetuar  I Arsimit Shqip.

Pusho në paqe profesor Shaban Dana!e përkutoj  bashkëpuëtot I tij I ngisht Ymret Reshti  kryetar I Këshillit të  Prindëreve të  Kosovës/qendrapress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *